Consultoria Diseño retail Cristina Carvajal

CRISTINA CARVAJAL COLL

Arquitecta (2000) per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona, amb àmplia experiencia i formació en Retail

Diplomada de Postgrau en Retail Design: Disseny de l’Espai Comercial (2007) per Elisava, Escola de Disseny de Barcelona

Membre fundadora del Retail Design Institute d’España

Directora del Postgrau de Retail Business Design del COAC

Membre expert del Grup de Treball sobre Retail al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Professora convidada al Màster en Disseny d’Espais Comercials i Retail a BAU

Directora del Curs de Visual Mertxandising al COAC

¡TO BE SOLVED THROUGH DESIGN!

Basem el desenvolupament dels projectes de Retail en les tres palanques que considerem imprescindibles. Per una banda, la part d’Estratègia Retail, que determina quin ha de ser el posicionament i el shopper de la Marca. Per altra banda, el disseny de l'espai comercial i els seus atribuits, endreçant totes les capes que el conformen. Finalment, la part de Branding i definició de la Marca, per a donar la personalitat adequada a l’espai comercial a través del disseny total.

THE FULL TEAM

Desde l’estratègia fins l’arquitectura de l’espai comercial, tractant la nova marca en la faceta més experiencial i innovadora, fent-la tangible, en un marc obert i transversal.
Ens caracteritza una metodologia específica basada en el viatge del client, que ens acosta a la definició del projecte a través de tallers i de la informació obtinguda del client, el millor coneixedor del producte i les seves qualitats.

Obert les 24 hores 😉

Tens una consulta per a nosaltres? Necessites un pressupost? Segur que podem ajudar-te! És molt fàcil. Escriu-nos i explica’ns el teu projecte. Nosaltres el valorarem i t’oferirem una proposta ràpidament!